Avoimet työpaikat

Olemme Suomen voimakkaimmin kasvava autokaupan tekijä. Meillä on 13 toimipistettä ympäri Suomen, ja laajennamme toimintaamme edelleen. Nyt haemme lisää tekijöitä autokauppaa uudistavaan joukkoomme:

LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

(Helsinki tai Oulu)

vastaamaan yrityksemme logistiikkapalvelusopimuksista, varastotoiminnoista, tilaus-toimitusketjun hallinnasta sekä vaihto-omaisuuden ohjauksen toimintamallien kehittämisestä.

Parhaiten onnistut työssäsi, kun sinulla on tarvittava substanssiosaaminen, näkemystä hankintatoimen ja logistiikan parhaista käytännöistä sekä kokemusta palveluiden kehittämisestä ja jalkauttamisesta. Odotamme sinulta myös ratkaisuhakuista ja ihmisläheistä palveluasennetta sekä käytännönläheistä, toimeliasta työskentelyotetta.

Lisätietoja logistiikkapäällikön tehtävästä antaa toimitusjohtaja Eero Poukkula, p. 044 0565 822

AUTOSIHTEERIÄ

Haemme Helsingin Konalan toimipisteeseemme autosihteeriä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa autojen rekisteröinti, tuontiautoprosessin eri vaiheet, kirjanpidon avustavat tehtävät sekä myynnin tukena toimiminen. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta autoalalla toimimisesta. Näiden lisäksi sinulla on kirjanpidon perusteet koulutuksen tai työkokemuksen kautta.

Tarjoamme vakituisen työn nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä. Pääset osaksi tiivistä työyhteisöä, jossa apu on tarvittaessa lähellä. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja kaipaat uusia haasteita työelämääsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian maiju.asumaniemi@saka.fi . Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä ja työt alkavat 1.8.2018 Lisätietoja autosihteerin tehtävästä antaa Maiju Asumaniemi p.0407675986 / maiju.asumaniemi@saka.fi

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan hyötyajoneuvomyynnistä (Helsinki tai Oulu) Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

AUTOMYYJIÄ

kaikkialle Suomeen Lisätietoa tehtävistä antaa Olli Pietiläinen, p. 040 767 5019.